Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

A www.galiandras.hu (továbbiakban: Honlap) megtekintése, felhasználása, a Honlapon hirdetett szolgáltatások igénybevétele kizárólag az alábbiakban felsorolt és részletezett kikötésekkel és feltételekkel, valamint a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályaival összhangban lehetséges. Ön (továbbiakban: Látogató) magára nézve kötelező érvényűen, korlátozás nélkül elfogadja jelen Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat tartalmát. Ha a Látogató nem ért egyet az alábbiakkal, kérjük vegye fel a kapcsolatot írásban az Üzemeltetővel, ugyanis jelen Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat teljeskörű megértése és elfogadása nélkül nincs lehetőség a Honlap megtekintésére, felhasználására, a Honlapon hirdetett szolgáltatások igénybevételére.

Üzemeltető megnevezése: Gali András e.v. (a továbbiakban: Üzemeltető)
Üzemeltető levelezési címe: 1113 Budapest, Villányi út 28/C.
Üzemeltető e-mail címe: info@galiandras.hu
Üzemeltető telefonszáma: +36-20-344-4002
Üzemeltető honlapja: https://www.galiandras.hu (továbbiakban: Honlap)
Üzemeltető adószáma: 66216027-1-43

Adat és információkezelés

Az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban részletezett feltételek szerint.

Információk a Honlapon

Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon szereplő adatok és információk pontosak és hibamentesek legyenek, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy előfordulhatnak hibák, hiányosságok, téves információk a tartalomban. Üzemeltető nem vállal felelősséget azért a kárért, hátrányért, amely a Honlapon található információk felhasználásából keletkezhet. A honlapon található információk kizárólag tájékoztató jelleggel bírnak, ezek pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosa, üzemeltetője nem vállal garanciát. Ezen megállapítások a galiandras.hu teljes tartalmára vonatkoznak. Felhívjuk a tisztelt Látogató figyelmét, hogy munkatársainkkal történő egyeztetés során (telefonon, e-mailben) adott információk felülírhatják a honlapon található információkat. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Megrendelések elutasításának jogát fenntartjuk.

Minden jog fenntartva. Az oldal bármely tartalmának másolása, bárminemű felhasználása csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A szolgáltatás bemutatása

Az Üzemeltető többféle szolgáltatás megrendelésére is lehetőséget nyújt a Honlapon, ilyenek a mérnöki szolgáltatások, többek között az energetikai tanúsítás, energetikai auditálás, energetikai szakreferens szolgáltatás (továbbiakban: Mérnöki Szolgáltatások). A Mérnöki Szolgáltatások teljesítésének egy részét Üzemeltető végzi saját vállalkozása keretein belül, más részét Üzemeltető szerződéses mérnök partnerei végzik.

A Honlap használatával elfogadja a Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozatban leírtakat. Kérjük, ha a fent leírt kijelentéseket nem fogadja el, ne használja a Honalpot. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, vegye fel velünk a kapcsolatot.